Els barcelonins prefereixen el barri per comprar

Els barcelonins prefereixen el barri per comprar

Els barcelonins prefereixen el barri per comprar

El 94% dels ciutadans de Barcelona compren els productes habituals d’alimentació als comerços i mercats del seu barri de residència, i el 69,6% fa el mateix amb els productes no alimentaris. Només la farmàcia supera la compra d'aliments habituals a l'entorn més proper (98%). La Joieria (71,4%), l'òptica (71,5%), la floristeria (81,6%), els llibres i diaris (81,2%) i el calçat (69,5%) són comerços que la gent busca habitualment al seu barri. El percentatge de compra de moda en aquest entorn és del 60,5%.

Per la seva banda, la compra de productes pels quals els barcelonins es desplacen més a altres zones de la ciutat són la música (56,9%) i les joguines i esports (44,6%).

Totes aquestes dades han estat recollides a l'informe d'Hàbits de consum i pols d'atractivitat comercial de Barcelona, en el que s'evidencia, també, una concentració creixent de la freqüència de compra d'alimentació que ha passat, en el cas dels que anaven a comprar cada dia, del 17,6 % el 2012 al 12,4 %, mentre que el percentage dels que compren un cop per semana, per la seva part, gairebé s'ha doblat, i passa, del 22,7 % al 42,56 %. El 19,6% de les compres es realitzen en dissabte i en més del 70% de les llars, són les dones les que s'encarreguen d'aquesta tasca.

La compra de la carn i la del peix es fa majoritàriament al mercat (35% i 44%, respectivament, enfront del 30% i 24% dels supermercats o el 23%, en tots dos casos, de les botigues especialitzades). El 50,3 % dels barcelonins compren la fruita i la verdura a la verduleria (23,2% al mercat i 20% al supermercat). En canvi, el 80 % adquireix els productes no frescos i les begudes al supermercat del barri i només un 2,6% ho fan a hipermercats.

L'estudi destaca, també, que el 35,8 % dels consumidors d'entre 18 i 34 anys i el 20,4 % dels d'entre 35 i 64 compren almenys un cop al mes a internet i que les zones cèntriques de la ciutat són les que més gent reben, però també són on menys barcelonins acaba comprant.

Cerradura Sidese cubrefor

Leer más

Cerraduras de Seguridad Mottura

Leer más

Cerradura inteligente Tesa Assa Abloy

Leer más

Cerradura Invisible

Leer más

BOMBÍN DE SEGURIDAD INN.KEY

Leer más

Puertas de Seguridad

Leer más

Cerradura de bloqueo

Leer más

Ballestas

Leer más

Escudos Magnéticos

Leer más

Mirillas Digitales

Leer más

Cerrajeria Pueblo Seco Google

Leer más

Cerrajeria Pueblo Seco Site 123

Leer más

Cerrajeria Pueblo Seco Páginas Amarillas

Leer más

Cerrajeria Pueblo Seco Facebook

Leer más

PUERTAS PUEBLO SECO

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO YOUTUBE

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO YELP

Leer más

CERRADURAS PUEBLO SECO

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO PORTAL CERRAJEROS

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO LOCANTO

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO UENI

Leer más

CERRAJERIA PUEBLO SECO STAROFSERVICE

Leer más